Goed voor Goed heeft kringloopwinkels in Middelharnis, Oude Tonge, Stellendam en Halsteren.

SOLAES Brouwerij en proeflokaal

Atelier Kunstenmaker

Zoveel mogelijk kansen creëren voor mensen die daar behoefte aan hebben

Zo min mogelijk regels en zoveel mogelijk zorg!

Zoek je een zinvolle dagbesteding?

met elkaar, voor elkaar

plezier in je werk…….

KRINGLOOP WINKELS

Goed voor Goed heeft kringloopwinkels in Sommelsdijk, Oude-Tonge, Stellendam en in Halsteren.

KIJK HIER ONZE VIDEOCLIP

ATELIER KUNSTENMAKER

In Atelier Kunstenmaker worden diverse kunstartikelen gemaakt en geexposeerd.

.

BROUWERIJ SOLAES

Goed voor Goed is een van de initiatiefnemers van Solaes, de bierbrouwerij annex proeflokaal waar meerdere medewerkers van Goed voor Goed werken.

SAMENWERKEN

Wij vinden samenwerken met andere instanties,
organisaties, verenigingen  enz. heel belangrijk…..

POLDERGEVOEL

Alles begon met kringloopcentrum Goed voor Goed in Middelharnis. De formule, gepaard met het enthousiasme van iedereen die meewerkte, zorgde ervoor dat Goed voor Goed hard groeide. Inmiddels zijn er het kringloopcentrum in Sommelsdijk, het kringloopcentrum in Oude Tonge, het kringloopcentrum in Stellendam en binnenkort ook in Halsteren. In Middelharnis zit het atelier Kunstenmaker aan het Beneden Zandpad (Lijnbaan. In Sommelsdijk is Solaes met de zorgbrouwerij en proeflokaal.

Goed voor Goed heeft als doel om ondernemingen op te richten en te exploiteren die gericht zijn op hergebruik  via kringloopwinkels en herstellingswerkplaatsen, verkoop van streekproducten en detachering van medewerkers en daarmee veel werkgelegenheid te creëren voor mensen die tijdelijk of permanent geen plek vinden in het reguliere arbeidsproces.

 

Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Er zijn mensen die geruime tijd geen werk hebben of hebben kunnen vinden, mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en mensen die om andere redenen geen regulier werk kunnen vinden.

In de filosofie van Goed voor Goed is voor iedereen een plaats in de samenleving. Zoals er veel verschillende mensen zijn, zijn er ook veel verschillende mogelijkheden om te participeren, mee te doen. De één behoeft begeleiding, de ander begeleidt, sommigen dragen bij met hun specialisme, anderen coördineren, sturen aan of adviseren. Allen brengen hun kwaliteiten in en gaan ’s middag naar huis met het gevoel dat ze iets nuttigs gedaan hebben

Ook is er doorlopend plaats voor vrijwilligers en stagiaires.

Voor de coördinatie van de werkzaamheden en begeleiding van (zoveel mogelijk) deelnemers, vrijwilligers en stagiaires heeft Goed voor Goed professionele medewerkers in dienst