ATELIER KUNSTENMAKER.NL

KUNSTENMAKER.NL is een atelier -kunstwerkplaats voor mensen die net even “iets anders in onze samenleving staan”.
Dit kunnen deelnemers met een verstandelijke beperking zijn maar ook mensen die net even iets meer moeite hebben met de “normale samenleving” en daardoor beperkingen ervaren.
Kunstenmaker.nl is een initiatief van beeldend kunstenaar Jaap Reedijk die ook de activiteiten van het atelier begeleidt en coördineert i.s.m. ervaren vrijwilligers.
Het atelier biedt een werkplek waar veel ervaring opgedaan kan worden.
De kunstenaars zijn aan het werk op het gebied van o.a. tekenen, schilderen, fotografie en diverse andere kunsttechnieken.
In het atelier kan men onder professionele begeleiding ervaren hoe het is om eigen kunstwerken te maken of samen een kunstobject vorm te geven. Er wordt uitgegaan van de eigen wensen en mogelijkheden.

In de loods van GoedvoorGoed hebben de kunstenaars hun eigen atelier. Ook wordt er wisselend gewerkt in het atelier in Jaap Reedijk. Gedurende het jaar worden de kunstwerken op diverse plaatsen geëxposeerd. Ieder jaar doen de kunstenaars mee met het grote KunstKijkFestival op Goeree-Overflakkee.
De resultaten zijn, behalve in het eigen atelier, ook te zien en te kopen in Goedgekeurd en in bij GoedvoorGoed Simon Steenweg 49 in Middelharnis.
Op de website www.kunstenmaker.nl staan de kunstwerken en zijn de laatste ontwikkelingen te volgen.
In het atelier zijn op maandag en woensdag nog vrije plaatsen voor nieuwe kunstenaars.